eng rus
California City:
ACTIVE TRAVEL
To start planning, just add any place or article to your first travel (use round button with plus)
ALL TRAVELS
Once you have more than one travel - here you will be able to switch between them

Opblaasbare jacuzzi

California City - United States | General information | Popularity - 0/10
Opblaasbare jacuzzi 6 persoons
Voor een ‘opblaasbare jacuzzi 6 persoons’ kunt u natuurlijk ook bij ons terecht! Deze grotere jacuzzi biedt natuurlijk meer ruimte, zodat u uw tijd in de jacuzzi met meer gezelschap kunt doorbrengen. Ook voor de ‘oplaasbare jacuzzi 6 persoons’ zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Deze kunt u op onze site vinden bij de pagina ‘accessoires’.
Jacuzzi 4 personen
Wij van opblaasbare-jacuzzis.be bieden u graag één van onze ‘Opblaasbare jacuzzi 4 persoons’ aan. Door een ruim assortiment aan jacuzzi’s heeft u de mogelijkheid om rustig een geschikte keuze te maken.Om uw tijd in de jacuzzi nog comfortabeler te maken kunt uw jacuzzi uitbreiden met onze accessoiressen. U kunt hierbij denken aan waterbestendige stoelen of een opblaasbare bank waardoor u en uw naasten een nog aangenamere tijd samen zullen doorbrengen.
Nu nog aantrekkelijker met onze nieuwe betaalmethode!
Met onze nieuwe betaalmethode ‘spraypay’ kunt u zelf bepalen in hoeveel maanden u uw jacuzzi zou willen afbetalen. U hoeft dus niet direct een wat groter bedrag te betalen, maar u kunt wel direct genieten! Naast het spreiden van het aankoopbedrag heeft u altijd de mogelijkheid, wanneer het u dus schikt, om het resterende bedrag toch in één keer te betalen en dat zonder bijkomden kosten!
close editor×