eng rus
Romania:
ACTIVE TRAVEL
To start planning, just add any place or article to your first travel (use round button with plus)
ALL TRAVELS
Once you have more than one travel - here you will be able to switch between them

Produse pentru baie si corp barbati

Romania | General information | Popularity - 0/10
Preocupat pentru ingrijirea corpului tău? Cu gama noastră de produse pentru îngrijirea corpului pentru bărbați, vă puteți proteja împotriva influențelor externe precum soarele și climatul rece care afectează pielea, produse de baie, produse dupa barberit, deodorante, loțiuni și multe altele. Produse pentru baie si corp barbati
Poseidon gold parfum for men
POSEIDON GOLD FOR MEN este un parfum barbatesc, proaspat, aromatic si picant al brandului Instituto Espanol. Notele sale de pornire sunt portocala, mandarina, grapefruit si menta, în inima lui gasim trandafir, scortisoara si condimente, iar la baza ramân ambra, lemn alb, piele si pachouli. O aroma sofisticata si armonioasa, destinata unui barbat modern si elegant precum aurul în sine. 
Compozitie:
Note de varf: mandarina, portocala, grapefruit, menta.
Note de mijloc: trandafir, scortisoara, condimente.
Note de baza: ambra, lemn alb, piele si pachouli.
Îndrumari privind durabilitatea parfumurilor:
Eau de Parfum (EDP) contine între 10-20% ulei de parfum și este o alegere populară atat pentru brandurile de parfum, cat și pentru clienti. Eau de parfum va dura în general în jur de 8 ore.
Eau de Toilette (EDT) este urmatorul, continand aproximativ 5-15% ulei de parfum. Parfumurile Eau de Toilette au adesea o explozie rapida de mirosuri frumoase înainte de estompare; ceea ce înseamna ca pot face o prima impresie excelenta. În general, aceste parfumuri vor dura undeva între 4 și 7 ore.
Eau de Cologne este o alegere mult mai usoara decat cele doua precedente. Eau de Cologne are doar aproximativ 2-4% din uleiul de parfum și este adesea folosit ca o stropire de corp pentru a reîmprospata la intervale regulate. În general, aceste parfumuri vor dura undeva între 2-3 ore. Poseidon gold parfum for men
Eau Fraiche - în acest tip de parfum exista doar 1-2% din uleiul de parfum și este incredibil de ușor. Acest lucru este perfect pentru cei care nu doresc un miros puternic! Eau Fraiche va dura doar câteva ore în cel mai bun caz, dar sunt minunate pentru a crea un parfum subtil și delicat.
close editor×